logo

 

Een oriënterend gesprek kost u ...

 
Een Kop Koffie!              

Webhosting Met Een "Twist"

U bouwt uw website zelf ... onder onze begeleiding.

Bezoek AKSOM Webhosting Services!
(opent in een nieuw venster)

Een website laten maken is duur. U betaalt tenslotte voor de uren die een designer kwijt is aan het vertalen van uw ideeën in een mooi ontwerp. Als u geluk hebt treft u een designer die ook iets begrijpt van e-commerce en  zoekmachineoptimalisatie.

Met name de echte designers met een grafische achtergrond missen juist die kennis. U krijgt wel een heel mooi plaatje, dat dan weer wel.

Wat wij u bieden is een volledig aanpasbare en schaalbare standaard-oplossing als vertrekpunt. Daarna gaat u zelf aan de slag met het toevoegen van inhoud en functionaliteit. U gebruikt daarvoor in de meeste gevallen gewoon uw webbrowser of in sommige gevallen een ofline sitebuilder. Wij coachen u naar een goed resultaat. U kunt het zo ingewikkeld maken als u zelf wilt.

Onze toegevoegde waarde zit hem niet in de hosting. Dat is gewoon perfect geregeld door lieden die daar echt verstand van hebben. Het is juist de intensieve begeleiding waar wij het onderscheid maken.

Wilt u een echte e-commerce site, een online shop? Een goede shopfunctie is al in één van onze favoriete sitebuilders inbegrepen. Maar het kan nog beter. Inclusief affiliateprogramma's, beveiligde digitale producten, zelf pakketten samenstellen, integratie met uw bestaande website. Dat kan allemaal met de beste e-commerce oplossingen die er op dit moment te krijgen zijn.

A propos, wat duurder en zeer geavanceerd maatwerk hebben wij ook in ons pakket. Tot en met enterprise resource planning (ERP) systemen toe.